Σάκης Τσιώλης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή μιλώντας για τα επερχόμενα σημαντικά παιχνίδια του εγχώριου πρωταθλήματος, με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ έκανε τις δικές του προβλέψεις για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ενώ έδωσε και την «ευχή» του για οργάνωση και άνοδο στον Ηρακλή.

Για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Σίγουρα αυτό το παιχνίδι μπορεί να τα κρίνει όλα και να τελειώσουν όλα με μια ισοπαλία. Θα ανοίξει όμως μεγάλη ιστορία αν ένας από τους δύο κερδίσει. Θα γίνει ροντέο το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ενδεχομένως θα επηρεαστεί και από το σημερινό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός, πέρα από την κούρασή του θα έχει και ένα θέμα επιπρόσθετο αλλά νομίζω πως υπάρχει και ο νόμος της Τούμπας! Δεν μπορείς να πας και να πεις με βεβαιότητα πως μπορείς να κερδίσεις εκεί. Πέρα από το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, είναι και η Τούμπα τέτοια που μπορεί από το 80 μέχρι το 90 να κάνει πολλά!»

Παράλληλα, έκανε τη δική του πρόβλεψη και για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό: «Ο Άρης είναι πιο κοντά από ποτέ για να κερδίσει, είδαμε άλλωστε και το παιχνίδι που έκανε στη Λεωφόρο. Πραγματικά με εντυπωσιάζει ο Άρης από την ταχύτητα που βγαίνει στην αντεπίθεση και το πως αλλάζει το παιχνίδι, και νομίζω πως είναι πιο κοντά από ποτέ. Αρκεί να είναι ψύχραιμος, ήρεμος και συγκεντρωμένος. Με τον Παναθηναϊκό και τα προβλήματα που περνάει, θα πρέπει στο έπακρον να το εκμεταλλευτεί και να φέρει το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο και στο Χαριλάου. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία του τα τελευταία δέκα χρόνια. Αυτή τη στιγμή καλύτερα δεν θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα για τον Άρη, με βάση την αγωνιστική εικόνα που βλέπουμε. Και δεν το συζητάω πως ο MVP του πρωταθλήματος είναι ο Νταρίντα, είναι σαν τον Μόντριτς για τον Άρη. Είναι απίστευτος, παίκτης κομπιούτερ! Τον ψηφίζω ως MVP με κλειστά μάτια».

Τέλος, μίλησε και για τον Ηρακλή: «Η επιθυμία όλων των οργανωμένων και των φιλάθλων είναι να γίνει γρήγορα ότι είναι να γίνει και να ξεκινήσουν από αύριο να φτιάξουν μια καινούρια ομάδα, που θα μπορέσει να εκπροσωπήσει πραγματικά αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, για να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία. Όσο πιο γρήγορα να γίνει η μεταβίβαση, να μην το τραβάνε άλλο και να τελειώσει αυτή η ιστορία.  Ευχή μου είναι να τελειώσει γρήγορα αυτή η υπόθεση και του χρόνου αν γίνει ένας όμιλος, πιστεύω ότι θα έχει όλες τις προϋποθέσεις, θα έχει το γήπεδό του και τον κόσμο του», είπε ο Σάκης Τσιώλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δράμα στο Καραϊσκάκη! Mας βλέπουν σαν... χωριό - Δύσκολα μένει ο Ποντένσε"