Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ματίας Αλμέιδα για τα σοβαρά επεισόδια στα οποία πρωταγωνίστησε στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργεντινός παραδέχθηκε ότι χειροδίκησε κατά αστυνομικού, κάτι που αποδείχθηκε και από το σύστημα καμερών του γηπέδου, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του οργάνου και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ, χωρίς να έχει την παραμικρή άλλη κύρωση, ο ίδιος ή η ΑΕΚ.

Ίδια είναι και η ποινή του ΠΑΟΚ για τα πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη και των οπαδών της Ένωσης.

Η ενημέρωση της ΔΕΑΒ: 

«Με την υπ’ αριθμ. 26/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) σε βάρος του MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, για φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και έλαβαν χώρα εντός αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Τούμπας Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2023-2024.

Ειδικότερα, όντας προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα χειροδίκησε σε βάρος αστυνομικού με πολιτική περιβολή, όπως προκύπτει και από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου».

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: "Καψούρα" Ντόρτμουντ για Ιωαννίδη - 6 εκατ. τον χρόνο σε Ικάρντι