Η... αλήθεια για Ικάρντι και η "νέα είσοδος" στους μνηστήρες του Ιωαννίδη, με εντυπωσιακή αποκάλυψη και συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο.

ΙΚΑΡΝΤΙ: Η στήλη επικοινώνησε με το περιβάλλον του παλαίμαχου Τούρκου διεθνή ποδοσφαιριστή (και πρώην των ΑΕΛ, Κέρκυρας), για τα όσα φέρεται να δήλωσε για τον Αργεντινό σέντερ φορ της Γαλατά, σχετικά με το ότι συζητάει με μεγάλη ελληνική ομάδα για την νέα σεζόν. Η διευκρίνηση που μας δόθηκε για τα λεγόμενα του Μετίν ήταν πως είπε στην τουρκική τηλεόραση ότι Έλληνας δημοσιογράφος του τηλεφώνησε από την Αθήνα και τον ρώτησε αν έχει ακούσει τις φήμες ότι ο Ικαρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα!! Αυτό ακριβώς, τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Όλα τα υπόλοιπα είναι ... δημοσιογραφία του 2024. Η πλάκα είναι ότι ο Ικάρντι παίρνει 6.000.000 ευρώ καθαρά τον χρόνο στην Γάλατα, στην οποία έχει στοιχίσει την τελευταία 2ετία, περίπου 22.000.000 δεν τον έχει αποπληρώσει κιόλας!!!

ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Η τελευταία πληροφορία μας ήρθε από Γερμανία μεριά κι αφορά τον νέο ... δυνατό καλοκαιρινό μνηστήρα για την αγορά του. Ο λόγος για την φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, Μπορούσια Ντόρτμουντ. Και δώστε ... βάση στην λεπτομέρεια της "υπόθεσης: από 1η Μαΐου αθλητικός διευθυντής στη Ντόρτμουντ ανέλαβε ο 47χρονος Λάρς Ρίκεν! Ο τελευταίος έχει "καψούρα" τον Ιωαννίδη και μου είπαν πως δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Βεβαίως η Ντόρτμουντ αυτή την στιγμή έχει 3 στραικερ, όλοις τους με συμβόλαιο ως το 2026. Τον 31χρονο Νίκλας Φούλκρουγκ (με 15.000.000 χρηματιστηριακή αξία), τον 30χρονο Σεμπάστιεν Χάλλερ (14.000.000) και τον 19χρονο Γιουσούφα Μουκόκο (25.000.000 χ.α.). Όλα δείχνουν όμως, ότι το καλοκαίρι θα παραχωρηθεί ο Ιβοριανός Χάλερ, αγορά 31.000.000 τον Ιούλιο του 2022 από τον Άγιαξ!

Είναι χαρακτηριστικό πως την τελευταία 3ετία η Ντόρτμουντ κάθε καλοκαίρι αγοράζει φορ, ισάριθμους επιθετικούς (Αλέ, Φούλκρουγκ, Μάλεν) για τους οποίος πλήρωσε συνολικά σε transfer fees 78.000.000 ευρώ. Η γερμανική πιάτσα agents επιμένει πως λόγω Ρίκεν αυτό το καλοκαίρι θα είναι η... σειρά του Ιωαννίδη για Ντόρτμουντ! Ιδωμεν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα φύγει ο Τερίμ από τον ΠΑΟ - Τέλος οι μεταγραφές, μόνο ο Γιαννούλης..."