Ο άλλοτε άσος της ΑΕΛ έριξε βόμβα μεγατόνων λέγοντας σε τηλεοπτική του παρουσία πως ο Μάουρο Ικάρντι θα παίζει την νέα σεζόν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τουμέρ Μετίν υποστήριξε πως «την περασμένη εβδομάδα, ένας δημοσιογράφος από τον ελληνικό Τύπο μου τηλεφώνησε για να πάρει γνώμη μου. Μου έκανε την ερώτηση για τον Ικάρντι που έγινε στον προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Οκάν Μπουρούκ. Μου είπε ότι "φημολογείται πως ο Ικάρντι θα είναι στην Αθήνα του χρόνου και. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι συναντιούνται"».

 

Και αφού είπε αυτά ο Τούρκος ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να τονίζει: «Ναι, θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα».

Πάντως, την ίδια ώρα οι οπαδοί της Γαλατασαράι βλέπουν... δάκτυλο Φενέρμπαχτσε πίσω από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι ούτε το... ελληνικό κράτος δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα που χρειάζονται για τον Αργεντίνο επιθετικό και ότι οι φήμες προέρχονται από τον πρόεδρο της Φενέρ, Αλί Κοτς, προκειμένου να πλήξει τη Γαλατά!

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουλούτ για αντι-Τερίμ με εισήγηση Ατζούν - Έλληνας η πρώτη του μεταγραφή!

Δείτε το βίντεο: