Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: "Καμπανάκι" από τον Βάσκο τεχνικό ενόψει της ρεβάνς με την Άστον Βίλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν πολύ την πρόκριση στον τελικό, κάτι στο οποίο μπορεί να βοηθήσει και ο κόσμος.

Για το αν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού φέτος: "Ελπίζω πως όχι. Ελπίζω να υπάρχει κι ένα σημαντικότερο"

Για το αν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός: "Έχουμε την υποχρέωση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Είχαμε το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της προηγούμενης φάσης. Ταξιδέψαμε στην έδρα του αντιπάλου και καταφέραμε να προκριθούμε με έξι γκολ. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα αυτό, παρότι βάλαμε τέσσερα γκολ στην έδρα του αντιπάλου. Αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί"

Για το αν τώρα είναι φαβορί ο Ολυμπιακός: "Μία πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια και όχι σε ένα. Θα παίξουμε με σοβαρότητα για να προκριθούμε. Υπάρχουν πιθανότητες και για τις δύο ομάδες"

Για το τι άλλο μπορούμε να δούμε: "Μπορώ να μιλήσω μόνο για το διάστημα που είμαι εδώ. έχουμε καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, ικανούς να κερδίζουν νίκες και τρόπαια. Οι παίκτες έχουν αρχίσει να πιστεύουν στον εαυτό τους. Έχουν αυτοπεποίθηση. Όταν είσαι καλός και πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις, τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά".

Για το αν θα αγωνιστεί επιθετικά από την αρχή: "Θα το δείτε αύριο", είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Γιαννακόπουλου, ο επόμενος μετά τον Ναν - Φήμες για μεγάλη επιστροφή!