Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη για τα ημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στο πρόβλημα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με το θέμα του αριστερού μπακ, με την επικείμενη απουσία του Ορτέγκα, λέγοντας ότι θα ήταν καλό για τους «ερυθρόλευκους» να μπορέσει τελικά ο Ρίτσαρντς να τεθεί στη διάθεση του Βάσκου προπονητή, αλλά σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, γιατί ο Μπέιλι που παίζει από εκείνη την πλευρά είναι πολύ γρήγορος και διεισδυτικός και θεωρητικά ο Ρίτσαρντς ως πιο γρήγορος παίκτης από τον Κίνι, ίσως μπορέσει να τον αντιμετωπίσει καλύτερα και να έχει μία καλύτερη ισορροπία η ομάδα με έναν καθαρόαιμο αριστεροπόδαρο, αφού όπως ξέρουμε ο Ισπανός μπακ είναι δεξιοπόδαρος.

«Πάντως, ο Κίνι έχει αποδείξει ότι όταν τον χρειάζεται η ομάδα, πάντα δίνει το μάξιμουμ για να ανταποκριθεί, κάτι είναι πολύ σημαντικό», σχολίασε.

Ακούστε τι είπε για τον ορισμό του Γερμανού διαιτητή Τσβάιερ αλλά και τη διάθεση του Μεντιλίμπαρ να παίξει με το ίδιο σχήμα και την παρουσία και των Μασούρα-Ντόη αυτή τη φορά στην αποστολή