Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Οι Αταίριαστοι», Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, νιώθουν δικαιωμένοι μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague, αφού είχαν ακούσει πάρα πολλά όταν είχαν ρωτήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως βλέπει τις δυο ελληνικές ομάδες στο μπάσκετ.

Τότε, ο Πρωθυπουργός ευχήθηκε να προκριθούν και οι δυο, όμως οι δημοσιογράφοι δέχτηκαν αρνητικά σχόλια από τους τηλεθεατές μετά το 2-1, επειδή έκαναν αυτή την ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σήμερα μετά την πρόκριση και του Ολυμπιακού, ο Χρήστος Κούτρας ανέφερε: «Θα ξεκινήσω με μια δικαίωση, προσωπικά επειδή έκανα την ερώτηση εκείνη την ημέρα και έχω ακούσει τέτοιο μπινελίκι στα τσατ των μπασκετόφιλων, που δεν λέγεται. "Μη ρωτάς και θα μας γκαντεμιάσεις" κλπ. Σας αρέσει τώρα ο Μητσοτάκης; Ε; Σας κάνει;».

Ο Γιάννης Ντσούνος συνέχισε: «Και δεν σταμάτησε μόνο στο ευχολόγιο, "μακάρι και οι δυο" αλλά είπε "μπορούν". Το πήραν μετά όλοι και έλεγαν "Ρε Κούτρα τι ρωτάς;"» για να ξανά πάρει τον λόγο ο Χρήστος Κούτρας και να πει: «Μιλάμε για μπινελίκι ατελείωτο στα αθλητικά τσατ. Σας γλεντήσαμε; Παίρνω το αίμα μου πίσω. Να το ξορκίσω ήθελα. Τα κατάφερα».

«Θα τον ρωτούσες σήμερα ξανά;», τον ρώτησε ο συνάδελφός του κι εκείνος απάντησε: «Όχι. Τώρα πήγαν. Αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι μιλάμε για μπινελίκι ατελείωτο».