Στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού επέστρεψε το όνομα του Αντώνη Παπαδόπουλου, 24χρονου στόπερ τής Ντόρτμουντ που και το καλοκαίρι του 2023 είχε απασχολήσει τόσο το Τριφύλλι όσο και τον Ολυμπιακό.

Ο Παπαδόπουλος φαίνεται ότι έχει… μεγαλώσει ποδοσφαιρτικά στο γερμανικό ποδόσφαιρο (-δεν έχει παίξει μπάλα ποτέ εκτός Γερμανίας) καθώς αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και ως αμυντικός χαφ, με την αξία του να ανέρχεται λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του με τη Ντόρτμουντ να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές με την Μπορούσια, στη Μπουντεσλίγκα, και κυρίως παίζει (όπως όλα αυτά τα χρόνια) στη θυγατρική της ομάδα στην τρίτη κατηγορία τού γερμανικού ποδοσφαίρου. 

Eίναι ψηλό και γερό παιδί, δυνατό, με στιλ που θυμίζει (τόσο ως σουλούπι όσο και αγωνιστικά) τον Αράο αλλά, φυσικά, σε διαφορετικό επίπεδο/ποιότητα/εμπειρίες.

"Γερό παιδί, με δυναμικά στοιχεία - Ενέργεια και μαρκαρίσματα - Έρχεται για ροτέισον, όχι για βασικός"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογραφο Ανέστη Ζαχαράκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, προκειμένου να συγκεντρώσουμε έξτρα πληροφορίες.

"Απ' όσο ξέρω κλασικός κόφτης - εξάρι, με δυναμικά στοιχεία και γερό παιδί. Το γεγονός ότι έχει δουλέψει στον οργανισμό της Ντόρτμουντ είναι πολύ σημαντικό, γιατί εκεί μαθαίνουν πολύ καλύτερα τα βασικά", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Τον έχεις δει ποτέ σε υψηλό επίπεδο απαιτήσεων;

"Δεν έχει δοκιμαστεί σε ρόλο βασικού σε ομάδα με στόχους. Πάντως για όποιον ψάχνει ένα δυναμικό εξάρι, να δώσει ενέργεια και καλά μαρκαρίσματα, νομίζω είναι μία περίπτωση που έχει ενδιαφέρον επειδή κυρίως είναι Έλληνας".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ιωαννίδης αντί Ικάρντι με ποσό ρεκόρ - 1.1 εκατ. η αποζημίωση Τερίμ από ΠΑΟ