Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χειρονομία πρωτοκλασάτου παίκτη στην εξέδρα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-29 10:00:00

Άνω-κάτω ο ΠΑΟ! Χειρονομία πρωτοκλασάτου άσου στην εξέδρα την ώρα του ματς

του Νίκου Στεργίου
Άνω-κάτω ο ΠΑΟ! Χειρονομία πρωτοκλασάτου άσου στην εξέδρα την ώρα του ματς

Δύο ποδοσφαιριστές άνοιξαν διάλογο, τι έλεγαν από την ΠΑΕ. Η κατάσταση στη Λεωφόρο μύριζε μπαρούτι από νωρίς και ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε στη Γιούχα του Τερίμ και στα χοντρά «μπινελίκια» του Ιωαννίδη στο πάρκινγκ...

Μέσα σε μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός με δύο συνεχόμενες ήττες, από ΑΕΚ εκτός έδρας και Άρη εντός, βγήκε εκτός διεκδίκησης τίτλου και το κλίμα εντός και πέριξ της ομάδας, είναι πλέον πάρα πολύ βαρύ.

Οι Πράσινοι πήγαν την Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο το διπλό-τίτλου κι έφυγαν με κάτω το κεφάλι και την ήττα μόνο με 3-0, αποτέλεσμα που προκάλεσε γκρίνια και απογοήτευση. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε όσα θα ακολουθούσαν. Το Τριφύλλι είχε την Κυριακή ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι, απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη που είχε και απουσίες και όλοι στον ΠΑΟ ήθελαν να πάρουν μία εμφατική νίκη για να γυρίσουν το κουμπί.

Ωστόσο, το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων τα έφερε όλα τούμπα. Η κατάσταση στράβωσε με το… καλημέρα και μέσα σε λίγα λεπτά η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο «μύριζε μπαρούτι». Δεν ήταν μόνο τα συνθήματα και οι αποδοκιμασίες από την εξέδρα των οργανωμένων, αλλά και η συμπεριφορά κάποιων παικτών, που άνοιξαν διάλογο με την εξέδρα!

Συγκεκριμένα, μόλις έγινε το 0-1, οι φίλαθλοι άρχισαν να βρίζουν και να αποδοκιμάζουν έντονα τον Ούγκο, τον οποίο αποφάσισε να υπερασπιστεί ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αντιλαμβανόμενος προφανώς πως η γιούχα δεν θα βοηθούσε τον συμπαίκτη του, σηκώθηκε από τον πάγκο και ζήτησε από τους οπαδούς που ήταν κοντά να σταματήσουν. Η κατάσταση δηλαδή ήταν άγρια από τα πρώτα λεπτά και όσο η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα, αγρίευε περισσότερο…

 

Βλέποντας μάλιστα οι φίλαθλοι τις «τρέλες» του Φατίχ Τερίμ με τις αλλαγές, αλλά και το 0-1 να παραμένει, στο δεύτερο ημίχρονο το κλίμα έγινε ακόμα πιο βαρύ, μέχρι που ξέφυγε. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει πως στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σπόραρ, έγινε πραγματικά χαμός. Μόλις ο Σλοβένος… κατάφερε να μη σκοράρει, το γήπεδο πήρε «φωτιά».

 

Οι αποδοκιμασίες και οι μουρμούρες έγιναν πιο έντονες, μέχρι που ξέφυγαν, όταν ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς γύρισε έξαλλος κι έκανε χειρονομία προς την εξέδρα. Εκεί ο Σλοβένος έγινε… κόκκινο πανί για τον κόσμο!

Έτσι λοιπόν, πολύ πριν την άγρια γιούχα στον Φατίχ Τερίμ την ώρα των δηλώσεων του στο συνδρομητικό, αλλά και χοντρό επεισόδιο με τον Φώτη Ιωαννίδη στο πάρκινγκ, είχαν προηγηθεί κι άλλα σοβαρά σκηνικά, ακόμα και εντός γηπέδου την ώρα του αγώνα με τον Άρη.

Τα οποία συνεχίστηκαν και μετά τη λήξη, αφού περίπου 500 οπαδοί περίμεναν παίκτες, προπονητές και σταφ για να ζητήσουν εξηγήσεις. Κάποια στελέχη της ομάδας μάλιστα άνοιξαν διάλογο με το εξαγριωμένος πλήθος και μεταξύ άλλων τους έλεγαν «έχουμε κι έναν τελικό Κυπέλλου μπροστά μας, δε θα τα καταστρέψουμε όλα τώρα»!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άρρωστος ο ΠΑΟ! Αντίο Τερίμ, τιμωρία για Γιοβάνοβιτς - Καλώς ήρθες Σάντος"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags