Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι της 12ετίας κόντρα στην Μακάμπι, ένα ματς, που θα κρίνει την παρουσία του ή όχι στο φάιναλ-φορ. Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται πυρετωδώς και σε αυτή την προσπάθεια πλέον μετέχει και ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, που ξεπέρασε το πρόβλημα, που είχε. Ο εξάστερος είναι πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία καθώς με νίκη επί των Ισραηλινών επιστρέφει σε φάιναλ-φορ για πρώτη φορά μετά το 2012. Και θα πάει στο Βερολίνο για να διεκδικήσει την 7η του κούπα.

Πάντως, πριν από λίγες ώρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άναψε φωτιές με ένα στόρι που ανέβασε και στο οποίο λέει στον Σάνι Μπετσίροβιτς και τον Δημήτρη Κοντό ότι κάτι ετοιμάζουν: «Για να είστε εδώ Δευτέρα του Πάσχα κάτι ετοιμάζετε εσείς οι δύο» τους είπε και όλοι ψάχνουν να δουν τι ακριβώς έχει γίνει.

Το σχεδόν σίγουρο είναι ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση. Πολλών το μυαλό πάει στον Κέντρικ Ναν, στον οποίο έχει γίνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Γιαννακόπουλο να λέει προ ημερών σε στόρι και σε μέσες άκρες ότι «ο Ναν εδώ θα μείνει, δεν θα πάει πουθενά».

Αλλων το μυαλό πάει σε απόκτηση σέντερ για τα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά για έναν τέτοιο παίκτη και το πλέον πιθανό είναι ότι θα πάρει. Και να έχει πάρει ήδη, όμως, δεν πιστεύει κανείς ότι θα τον ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα.

Τέλος κάποιοι σκέφτηκαν και την περίπτωση του Έντι Ταβάρες, αλλά αυτή είναι μία υπόθεση πολύ δύσκολη και για κάποιους απίθανο να πραγματοποιηθεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιαννακόπουλος με αυτό του το στόρι έβαλε φωτιές σε φίλους και εχθρούς, αν και όλου του «πράσινου» οργανισμού το μυαλό είναι στο παιχνίδι με την Μακάμπι και στη πρόκριση στο φάιναλ-φορ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σύγκρουση" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για top γκαρντ - Παίρνει το συμβόλαιο Βιλντόζα!