Facebook Pixel Επιβεβαίωση Φίλη! Χτύπημα Ισραήλ μέσα στο Ιράν
Life
| 2024-04-20 03:15:00

Επιβεβαίωση Φίλη! Χτύπημα Ισραήλ μέσα στο Ιράν

του Γεωπόλδου
Επιβεβαίωση Φίλη! Χτύπημα Ισραήλ μέσα στο Ιράν

Το Ισραήλ θα απαντήσει άμεσα σε στόχο μέσα στο Ιράν είχε αναφέρει ο διδάκτωρ Γεωπολιτικής

Ο Γιώργος Φίλης υποστήριξε μιλώντας στον Star Fm και την εκπομπή "Ήρθε η Ώρα" με την Όλγα Λαθύρη, ότι το Ισραήλ θα απαντήσει εντός ιρανικού εδάφους, κάτι που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αναφορικά με την αγωνία που κορυφώνεται στη Μέση Ανατολή, ο κ.Φίλης εκτιμά ότι το Στρατηγικό διακύβευμα πλέον είναι ότι σοβαρότερο έχει υπάρξει μέχρι σήμερα, οπότε ας είμαστε προετοιμασμένοι για δυσάρεστες εξελίξεις. Και τα πυρηνικά όπλα είναι στο τραπέζι της διεθνούς συζήτησης. Το Ισραήλ είναι πυρηνική δύναμη και μια πυρηνική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή δεν πρέπει να αποκλείεται, αν η κυβέρνηση Νετανιάχου εξαπολύσει μαζικά αντίποινα. Πολύπλοκη η κατάσταση για όλες τις χώρες, μικρές και μεγάλες, με τρείς πολέμους σε εξέλιξη και μια γεωπολιτική αναταραχή άνευ προηγουμένου.

Πολύ καυστικός ο καθηγητής Γεωπολιτικής Γιώργος Φίλης με την απόφαση της Κυβέρνησης να καταλήξει στην επιλογή Μπελέρη για τις ευρωεκλογές, αφού δεν κατάφερε να τον αποφυλακίσει και να επιβάλλει τη θέλησή της στην Αλβανία, διά της ισχύος της. Όπως επισημαίνει, εάν δεν τα κατάφερε η Ελλάδα στην περίπτωση της Αλβανίας, πως θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκία, στις επεκτατικές της βλέψεις, για τις οποίες δεν κρατά, ούτε τα προσχήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags