Facebook Pixel «Θέλω γκολ με Παναθηναϊκό»
| 2011-03-09 00:33:00

«Θέλω γκολ με Παναθηναϊκό»

«Θέλω γκολ με Παναθηναϊκό»

Ο Ζοέλ Επαλέ εξέφρασε την επιθυμία του να σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα ανέφερε πως με λίγη προσοχή ο Ηρακλής μπορεί να πάρει το τρίποντο.
 

Ο μεσοεπιθετικός του «Γηραιού» μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νίκη του Ηρακλή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Για το παιχνίδι με τον Άρη ανέφερε: «Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη, για πολλούς λόγους. Για τον κόσμο μας και για να παίξουμε τα 5 εναπομείναντα παιχνίδια πιο άνετα. Αν δεν υπάρχει πίστη, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Πιστεύαμε και ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο, εναντίον μιας καλής ομάδας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό και στο τέλος η τύχη ήταν μαζί μας και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Θέλω πάρα πολύ να πετύχω ένα γκολ με τον Παναθηναϊκό. Αν σκοράρω θα είναι πολύ καλό για μένα και θέλω να το αφιερώσω στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».


Για τους στόχους της ομάδας ανέφερε: «Είναι δύσκολο να φτάσουμε στα πλέι οφ, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Ο πρώτος στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε τη παραμονή και τώρα προσπαθούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα και ότι καλύτερο έρθει, ας έρθει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags